Nova Cuina d’Autor Km 0

Per El Dien el producte ecològic i natural és imprescindible en l’elaboració de tots els seus plats, el que requereix una enorme i imprescindible tasca d’investigació i recerca per trobar la matèria primera adequada en cada cas.

En el nostre restaurant es cuinen plats de Km0 en els quals prioritzem la pagesia propera i ecològica, emprem aliments de temporada, evitem l’ús de transgènics, recuperem productes d’Slow Food, i cuinem peix capturat de forma sostenible.

Cuinem des del cor i treballem amb aliments de màxima qualitat compartint el nostre coneixement amb altres restaurants Km0 per millorar el vincle entre la terra i la gastronomia local. Ens agrada cuinar, i ens agrada que els nostres clients rebin a la taula el que nosaltres estimem a la cuina.


Darrere dels nostres ingredients hi ha la cara d’un petit artesà que sense ell, la nostra cuina no seria possible, la compra directa a productors de proximitat, l’estacionalitat i el respecte al medi ambient són la nostra forma d’expressar el que representa la cuina per a nosaltres.Membre de:


Recomanat per:


Placa-restaurantes-km0-2013
20150226_181717

km 2014