La Carta
“EL MÓN CULINARI ÉS UN ART I UN PLAER, I COM TOT ART
NECESSITA EL SEU TEMPS.
ESPEREM QUE DISFRUTIN AMB CADA PLAT TANT COM NOSALTRES,
EN CREAR-LO“


PER COMENÇAR

Vermut ecològic” Algars”

3,50

Cervesa artesana “BCD, de Vallfogona,Vella Caravana de Menàrguens, Vilot, Ponent…”

3,20

Copa de Cava ecològic Brut Vives Ambròs “Medalle Or concurs Mondial Bruxelles”

4,00

MENU

“El nostre menú degustació es sorpresa, ja que cada setmana varien segons la temporalitat, el que ens aporta la nostra horta, la llotja i els productors ecològics”.

Menú Degustació

16 passos d’un menú degustació distribuïts en varis ambients:

A  la recepció

Xips de verdures en pedra

La Nostra versió del vermut

A  la  taula

L’oli Sarrut: amb els pans ecològics…

3 Aperitius

Continuem

9 plats

Acabem

7 bogeries

 

75,00 € 

Tots els preus IVA inclòs.

 

Si sou al·lèrgics a algun aliment, és important que ens ho comuniqueu.

 

Els nostres pans son del forn: Pa d’abans de La Fuliola, elaborats amb farines ecològiques, fermentacions llargues i cuits amb forn de llenya d’alzina.

 

CARTA INFANTIL


Caneló de vedella ecològica “Cal Tomàs” amb pasta fresca i formatge de pastor.

 

19,00

Hamburguesa de pollastre ecològic “La Torre de l’Erbull” amb formatge de pastor, patates fregides de la nostra horta i quètxup ecològic “Cal Valls”

 

14,80

Peix salvatge del dia amb patates fregides de la nostra horta i verduretes.

 

28,00

Filet de vedella ecològica “de l’Altarriba” amb patates fregides de la nostra horta i ou ferrat ecològic.

 

28,00


Nova Cuina d’Autor Km 0

Per El Dien el producte ecològic i natural és imprescindible en l’elaboració de tots els seus plats, el que requereix una enorme i imprescindible tasca d’investigació i recerca per trobar la matèria primera adequada en cada cas.

En el nostre restaurant es cuinen plats de Km0 en els quals prioritzem la pagesia propera i ecològica, emprem aliments de temporada, evitem l’ús de transgènics, recuperem productes d’Slow Food, i cuinem peix capturat de forma sostenible.

Cuinem des del cor i treballem amb aliments de màxima qualitat compartint el nostre coneixement amb altres restaurants Km0 per millorar el vincle entre la terra i la gastronomia local. Ens agrada cuinar, i ens agrada que els nostres clients rebin a la taula el que nosaltres estimem a la cuina.


El Dien te una horta pròpia d’una hectàrea on es fa agricultura biodinàmica, el 90% de les fruites, verdures i herbes que servim al nostre restaurant provenen d’ella, els productes que no son de temporada han sortit de la nostra horta.

Fem com els nostres avantpassats les conserves o altres mètodes de conservació per poder disposar d’ells la resta de l’any.

.

“ KM 0. Es una iniciativa de la Red de Cuiners de Terra Madre, per una cuina sostenible, que indica que el plat esta elaborat amb productes de proximitat procedents de petits productors respectuosos amb el medi “.


La nostra carta de vins.  Visualitzar