A El Dien proposem un regal original, diferent i sobretot exquisit. Un bon dinar o sopar és un plaer, les millors celebracions sempre van acompanyades de deliciosos banquets creant una successió de sensacions que deixen empremta en els nostres records. Textures i aromes que conquisten els paladars més exigents es barregen en aquests tres menús degustació per crear un obsequi molt especial.

Xec Km0 Slow Food

Menú degustació per a una persona format per Xips de verdures en pedra, degustació d’oli i pans ecològics, 3 Snacks, aperitiu del dia,  primer plat, carn, formatges, postres, bogeries, begudes i cafè.

70€ Iva inclòs

Xec Capritx

Menú degustació per a una persona format per: Xips de verdures en pedra, degustació d’oli i pans ecològics, 3 snacks, aperitiu del dia, 2 primers plats, peix, carn, pre-postres,  postres, bogeries, begudes i cafè.

80€ Iva inclòs

Xec Gourmet

Menú degustació per a una persona format per: Kir Royal com còctel de cava de benvinguda, xips de verdures en pedra, degustació d’oli i pans ecològics, 3 snacks, aperitiu del dia, 2 primers plats, peix, carn, formatges, pre-postres,  postres “amb maridatge de vi dolç”, bogeries, vi blanc i negre per maridar i cafes.

100€ Iva inclòs

El funcionament és molt senzill, omple el formulari amb el xec regal que vulguis i nosaltres t’enviarem el val amb el codi i un número de compte, fes la transferència “imprimeix i regala el xec“i el teu val quedara actiu i llest per a poder utilitzar prèvia reserva . Bon appétit!

El xec regal te caducitat d’un any.

First
Last
Checkboxes *
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable: El Dien restaurant.
Finalitat: Recaptar les dades de contacte necesàries per a la prestació dels serveis de El Dien restaurant.
Destinatario: No es cediràn dades a tercers.
Drets: Tens dret d'accés, rectificació i supresió de les teves dades.